Varför ska du välja oss som din rekryteringspartner?

Vi är specialiserade på rekrytering som alltid erbjuder dig och ditt företag den bästa möjliga tjänsten med hänsyn till just dina rekryteringsbehov och den aktuella marknadssituationen för potentiella kandidater. Vi kan använda en mångsidig blandning av direkt- och annonserad rekrytering för att uppnå det bästa möjliga resultatet. Annonserad rekrytering för oss innebär marknadsföringslösningar via ett flertal medier och även direktrekrytering beroende på uppdraget och marknadssituationen. Vi fördjupar oss inte bara i arbetsuppgifterna och målen för tjänsten i fråga utan även i det omgivande teamet och företagskulturen. Vi vill även förmedla dessa åt kandidaterna. Enbart arbetslivserfarenhet ger inte tillräcklig information om lämplighet för en tjänst och hos oss får du en professionell bedömning av lämplighet samt vid behov en lämplighetsutvärdering av en erfaren psykolog.

Ledare

För mer information om vår direktrekrytering av ledare, klicka här.

Experter och chefer

Vi har sökt ett flertal experter och chefer åt våra kunder. Efter en inledande och konfidentiell diskussion erbjuder vi dig den mest lämpliga tjänsten för att hitta rätt person.

Vi har bland annat sökt följande experter och chefer åt våra kunder:

Uppdrag inom sälj

Försäljningsarbetet är ett krävande yrke, och vi har framgångsrikt hittat starka försäljningsproffs åt våra kunder runt om i Finland.

Tidigare uppdrag inkluderar:

Varje uppdrag får 100% av vår uppmärksamhet

Oavsett ditt rekryteringsbehov så finns vi hör för att hjälpa dig hitta rätt person. Kanske behöver du bara hjälp med en del av processen, och även det passar oss utmärkt. Rekrytering är alltid ett samarbete och vi kan tillsammans lägga upp den bästa modellen för just dig och dina behov.

Vår breda kunskap om marknaden och näringslivet står till ditt förfogande. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kari Hausen

Sanna Leppäluoto

Ninna Rautavirta