Vi är Kestria, världens största executive search nätverk.

Flytande i att finna ledare

Vi når i dagens läge över 40 länder och 90 städer, vilket gör oss till världens största nätverk bestående av enskilda företag med fokus på executive search. Det som får oss at stå ut ur mängden är vår delade entreprenörsanda och drivkraft att alltid sträva till det bästa inom executive search. Tillsammans fungerar vi som en länk till din lokala expert, oberoende av var i världen du befinner dig.

Our global website

Höga standarder som överskrider gränser

Var du än befinner sig och oavsett bransch, är servicen du får av oss alltid i första klass. Med kontakter och lokal kännedom världen över, har du en enda kontaktpunkt för dina internationella och lokala searches. Vi inser att varje search har unika krav och därför skräddarsyr vi vårt tillvägagångssätt för att passa just era behov.

Tre decennier av bevisad framgång

Efter att ha börjat som IRC Global Executive Search Partners år 1993 har vi erbjudit executive search tjänster åt bland annat stora globala företag under nästan 30 års tid. Vi har framgångsrikt genomfört över 40 000 searches för över 4000 kunder, allt från start-ups till väletablerade globala aktörer.

En verkligt global familj

Mer än 50 nationaliteter, 40 språk och 52% av företagen driva av kvinnliga entreprenörer. Denna diversitet berikar vår medvetenhet om kulturella skillnader och innebär att vi har varje tänkbar vinkel uttänkt gällande industri, region och storlek på företaget.

Konstant innovation för att boosta er prestration

The Kestria Institute är en global tankesmedja som grundats för att säkerställa att våra stakeholders och deras communityn hålls uppdaterade med de senaste trenderna inom industrin och frågor inom ledarskap.

Read our latest insights