Search & Selection – S&S Consulting Oy Ab

Kestria, the world's largest executive search alliance

We are Kestria, the world's largest executive search alliance.

Meistä

S&S Consulting on parhaaseen lopputulokseen sitoutuva, luotettava rekrytointikumppani, joka ymmärtää yrityksenne rekrytointitarpeet. Olemme tehneet tuhansia onnistuneita rekrytointeja yli 30 toimintavuotemme aikana. Meille jokainen rekrytointi on onnistunut rekrytointi. Tähtäämme aina erinomaiseen asiakaskokemukseen sekä asiakkaille että ehdokkaille. Ammattitaitoisesti hoidettu rekrytointi on kannattava investointi.

Lue lisää

Palvelumme

Tarjoamme kattavat palvelut erilaisiin rekrytointitilanteisiin suorahausta arviointeihin. Pitkät asiakassuhteet ja erinomainen palaute ovat osoitus S&S Consultingin ammattitaidosta ja palveluiden laadusta. Olemme saaneet kiitosta erityisesti rekrytointien onnistuneista lopputuloksista, ammattitaidostamme ja palveluhenkisyydestämme.

Lue lisää

Asiakaskokemus

”S&S Consulting on reilusti yli kymmenen vuotta jatkuneen yhteisen matkamme aikana oppinut ymmärtämään meitä ainutlaatuisella, jopa poikkeuksellisen syvällisellä ja merkityksellisellä tavalla. Kumppanuuden hyöty ei ilmene ainoastaan henkilöstön rekrytointiin ja kehittämiseen liittyvissä tilanteissa, vaan se leikkaa läpi koko toimintakulttuurimme." -Timo Järvinen, varatoimitusjohtaja Orient Occident Oy

Lue lisää

Sanna Leppaluoto

Sanna Leppaluoto

Managing Partner

Jan Holmstrom

Jan Holmstrom

Senior Partner