Search & Selection - S&S Consulting Oy Ab

S&S Consulting on parhaaseen lopputulokseen sitoutuva, luotettava rekrytointikumppani. Ymmärrämme yrityksenne rekrytointitarpeet. Tarjoamme monipuolisia palveluita erilaisiin rekrytointeihin suorahausta arviointeihin.

Olemme tehneet tuhansia onnistuneita rekrytointeja yli 25 toimintavuotemme aikana. Meille jokainen rekrytointi on onnistunut rekrytointi. Tähtäämme aina erinomaiseen asiakaskokemukseen sekä asiakkaille että ehdokkaille. Ammattitaitoisesti hoidettu rekrytointi on kannattava investointi.

Palvelemme kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Onnistumme toimeksiannoissa, koska

Toimialat

Monipuolista rekrytointiosaamistamme hyödyntävät erikokoiset koti- ja ulkomaiset yritykset ja yhteisöt.

Asiakkaamme ovat muun muassa

Tutkittua asiakastyytyväisyyttä

Olemme seuranneet työmme laatua systemaattisesti keräämällä palautetta sekä toimeksiantajiltamme että ehdokkailtamme lähes kahdeksan vuoden ajan. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat osoitus työmme laadusta ja onnistumisesta, sillä 98% kyselyihin vastanneista suosittelisi meitä ja käyttäisi palveluitamme uudelleen. Palaute auttaa meitä kehittämään toimintaamme jatkuvasti.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat luottamuksellisuus ja inhimillisyys sekä lainsäädäntö ja korkeat eettiset periaatteet. Arvostamme asiakkaitamme, kunnioitamme ehdokkaitamme ja kannustamme toisiamme.