Miksi meidät kannattaa valita rekrytointikumppaniksi?

Olemme rekrytointiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa sinulle aina parhaan mahdollisen palvelun rekrytoinnin tarpeen ja ehdokasmarkkinan tilanteen huomioiden. Voimme käyttää monipuolisesti suorahaun ja ilmoitushaun menetelmiä, jolloin pääsemme parhaimpaan lopputulokseen. Ilmoitushaku tarkoittaa meillä monikanavaisia markkinoinnin ratkaisuja, ja myös suorahaun prosessivaihtoehdot suunnittelemme aina tehtävän ja markkinatilanteen mukaan. Perehdymme paitsi tehtävänkuvaan ja tavoitteisiin, myös ympäröivään tiimiin ja kulttuuriin. Pidämme huolen siitä, että myös kandidaatit ovat tietoisia millaisesta työstä ja työyhteisöstä on kyse. Pelkkä työkokemus ei kerro sopivuudesta tehtävään, ja meiltä saatkin ammattilaisen näkemyksen soveltuvuudesta, ja tarvittaessa myös kokeneen psykologin arvioinnin.

Johtajat

Johdon suorahausta voit lukea lisää täältä

Asiantuntijat ja päälliköt

Olemme etsineet asiakkaillemme lukuisia asiantuntijoita, päälliköitä ja esihenkilöitä. Avoimen ja luottamuksellisen keskustelun jälkeen tarjoamme sinulle sopivimman palvelun, jolla oikea henkilö löydetään.

Olemme etsineet asiakkaillemme mm seuraavia asiantuntijoita ja päälliköitä:

Myynnin ammattilaiset

Ratkaisumyynti, projektimyynti, aluemyynti, jälleenmyynti. Myyntityö on vaativa laji, ja olemme onnistuneet löytämään asiakkaillemme vahvoja myynnin ammattilaisia ympäri Suomen.

Aikaisempia toimeksiantojamme:

Jokainen toimeksianto saa meillä 100% huomion

Olipa rekrytoinnin tarpeesi mikä hyvänsä, me voimme auttaa siinä. Ehkä tarvitset apua vain osaan prosessista, sekin sopii meille oikein hyvin. Rekrytointi on aina yhteistyötä, ja voimme joustavasti etsiä juuri sinulle sopivimman mallin.

Markkinan ja liike-elämän laaja tuntemuksemme on käytettävissäsi. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Kari Hausen

Sanna Leppäluoto

Ninna Rautavirta