Työnhakijalle

Avoimet työpaikat

 

Olemme S&S Consultingissa tehneet tuhansia onnistuneita rekrytointeja yrityksen yli 25 toimintavuoden aikana. Olemme erikoistuneet yritysjohdon ja eri asiantuntijoiden suorahakuihin, ilmoitushakuihin ja henkilöarviointipalveluihin.

Toimintaamme ohjaavat korkeat eettiset periaatteet ja luottamuksellisuus sekä ehdokkaita että toimeksiantajiamme kohtaan. Lähtökohtinamme ovat aina inhimillisyys, oikeudenmukaisuus ja yksilön kunnioittaminen.

Hakijat ovat kuvanneet toimintaamme yksilölliseksi ja miellyttäväksi. Seuraamme jatkuvasti haastatteluidemme onnistumista myös hakijan näkökulmasta.

Katso kauttamme haussa olevat avoimet työpaikat alla olevasta listasta.

Kaikki suorahakutoimeksiannot eivät näy tällä sivulla. Siksi kannattaa olla myös suoraan yhteydessä konsultteihimme tai lähettää avoin hakemus. Lähetä avoin hakemus ja/tai päivitä aiemmin lähettämiäsi tietoja tästä »

Mikäli etsit kansainvälistä uraa Suomen ulkopuolella, voit luoda profiilin ja tallentaa CV:si myös kansainvälisen verkostomme IRC Global Executive Search Partnersin tietokantaan. Tätä kautta tietosi ovat IRC:n partnerikonsulttiemme käytettävissä globaalisti. Luo profiili ja tallenna CV IRC-tietokantaan tästä »

Palvelemme sinua sujuvasti kolmella kielellä – suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ole yhteydessä.

 

Tietosuojaseloste (pdf) »

 

Avoimet työpaikat  –  Lediga tjänster  –  Open vacancies:

Marketing Specialist / Essilor Oy

Lue lisää

Väylätekniikan asiantuntija / Hedtec Oy

Lue lisää
rss Tilaa RSS-syöte