Yritys

 

S&S Consulting on rekrytointikumppani, joka ymmärtää yrityksenne rekrytointitarpeet. Meillä on monipuolinen tarjonta erilaisiin rekrytointitilanteisiin suorahauista arviointeihin. Olemme S&S Consultingissa tehneet tuhansia onnistuneita rekrytointeja yrityksemme yli 25 toimintavuoden aikana. Johtoajatuksemme on, että jokainen rekrytointi on onnistunut rekrytointi. Tuotamme hyvän lopputuloksen ja kokemuksen asiakkaallemme. Olemme luotettava yhteistyökumppani.

Onnistumisemme perustuu

  • tinkimättömään toimintatapaamme
  • erilaisiin rekrytointitarpeisiin sopiviin palveluihimme
  • ammattitaitoiseen henkilöstöömme.

Kokoamme jokaista toimeksiantoa varten nimetyn tiimin rekrytoinnin osa-alueiden asiantuntijoista. Tiimiin kuuluu toimeksiannosta riippuen 1 – 2 konsulttia, research-konsultti, psykologi ja assistentti.

Ymmärrämme asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja niihin liittyvät ratkaisut. Ammattitaitoisesti hoidettu rekrytointi maksaa itsensä takaisin monikertaisesti.

Toimialaosaaminen

Kokemustamme ja monipuolista rekrytointiosaamistamme hyödyntävät erikokoiset koti- ja ulkomaiset yritykset ja yhteisöt. Asiantuntemuksemme kattaa mm. kaupan, lääke-, terveys-, pankki- ja vakuutusalan, konsultoinnin, ympäristö-, teknologia- ja perusteollisuuden sekä julkisen sektorin.

Laatu ja eettisyys

Pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat osoitus työmme laadusta ja onnistumisesta. Seuraamme työmme laatua ja onnistumista systemaattisesti palautekyselyillä. Palautteen avulla kehitämme ja tehostamme toimintaamme jatkuvasti.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat luottamuksellisuus ja inhimillisyys sekä lainsäädäntö ja korkeat eettiset periaatteet. Arvostamme asiakkaitamme, kunnioitamme työnhakijoitamme ja kannustamme toisiamme.

Lataa tästä S&S Consultingin yritysesite (pdf 209 KB)

Kansainvälinen verkostomme

Kansainvälisen IRC Global Executive Search Partners (IRC) -verkostomme kautta pystymme auttamaan suomalaisyrityksiä kansainvälisissä rekrytoinneissa sekä Suomeen asettuvia yrityksiä ja yhteisöjä.

Paikallisten kulttuurien, olosuhteiden ja ihmisten tuntemus on välttämätöntä onnistuneissa rekrytoinneissa. IRC-verkostomme varmistaa rekrytoinnin paikallisen asiantuntemuksen yli 45 maassa maailmanlaajuisesti. Haku voidaan kohdentaa yhteen tai useampaan maahan samanaikaisesti.

S&S Consulting on yksi neljästä IRC-verkoston perustajajäsenestä.

Lue lisää: 
www.ircsearchpartners.com