Mikä on IRC?

IRC Global Executive Search Partners -verkostomme kautta pystymme auttamaan suomalaisyrityksiä kansainvälisissä rekrytoinneissa sekä Suomeen asettuvia yrityksiä ja yhteisöjä.

Paikallisten kulttuurien, olosuhteiden ja ihmisten tuntemus on välttämätöntä rekrytointien onnistumiseksi. IRC-verkostomme varmistaa rekrytoinnin paikallisen asiantuntemuksen yli 45 maassa ympäri maailman.

S&S Consulting on yksi IRC-verkoston perustajajäsenistä.

Lue lisää IRC:stä: www.ircsearchpartners.com

IRC Global Executive Search Partnersin johdon suorahakuyritysten joukko Euroopassa, Lähi-idässä, Pohjois-, Väli- ja Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Aasiassa ja Australiassa kasvaa. Nyt verkostolla on yli 350 johdon suorahaun ammattilaista yli 90+ toimipisteessä kuudella mantereella.

Asiakaskuntamme koostuu niin suurista monikansallisista yhtiöistä kuin keskisuurista yrityksistä. Olemme toteuttaneet yli 30 000 onnistunutta toimeksiantoa yli 2 000 asiakkaalle lähes kaikilla mahdollisilla aloilla kaikkiin mahdollisiin tehtäviin.

IRC Global Executive Search Partners on maantieteellisellä kattavuudella mitattuna maailman suurin johdon suorahakuryhmittymä. Siinä yhdistyvät parhaalla tavalla sekä maailmanlaajuiset yhteydet että paikallinen sitoutuminen.

Maaliskuussa 2016 IRC Global Executive Search Partners perusti IRC Instituten. IRC Institute on liikealan ammattilaisten maailmanlaajuinen yhteisö, jonka tavoite on kehittää johtajuuteen, johtajiin ja johtoportaan osaajiin liittyvää käytännön tietoutta. IRC Institute aloitti julkaisemalla tapaustutkimusten ja raporttien (white papers) sarjan, jonka pääteemana on monikulttuurinen johtaminen. Tervetuloa IRC Instituten verkkosivuille.