Blogi

Featured Video Play Icon

Suorahakutarpeita kansainvälisillä markkinoilla?

29.9.2017
Sanna Leppäluoto

 

Etsitkö kansainvälistä osaajaa liiketoimintasi vauhdittajaksi maailmalla? Varmistaaksesi rekrytoinnin onnistumisen sinun kannattaa valita kokenut ja laajasti kansainvälisesti verkottunut kumppani, IRC Global Executive Search Partners (IRC).

IRC on maailman suurin suorahaun verkosto. Toimimme kaikilla mantereilla, yli 45 maassa yli 350 rekrytointiammattilaisen voimin. Tunnemme kaikki verkoston jäsenet ja voimme tarjota luotettavan ja vahvan paikallisen markkinatuntemuksen kaikissa edustamissamme maissa.

S&S Consulting on ollut rakentamassa IRC-verkostoa vuodesta 1993 sen yhtenä perustajajäsenenä. IRC on rekisteröity Suomeen, ja vuosien mittaan meillä on ollut vahva rooli toiminnan kehittämisessä ja kansainvälistämisessä.

IRC:n slogan Globally Connected – Locally Committed kuvastaa toimintaamme enemmän kuin hyvin. Kun kansainvälinen suorahaku käynnistetään kauttamme, huolehdimme palvelun sujuvasta etenemisestä ja kohdemaan vastuukonsultin ohjauksesta. Tekemällä tiivistä yhteistyötä kaikkien rekrytoinnin osapuolten kanssa varmistamme onnistuneen lopputuloksen ja laadukkaan palvelun paikalliset erityispiirteet huomioon ottaen.

IRC-partnerimme ovat läpikäyneet tiukan seulan ennen jäseneksi hyväksymistä, ja toimintaamme ohjaavat selkeät pelisäännöt. Siten asiakkaanamme voit luottaa siihen, että suorahaut etenevät suunnitellusti ja ammattitaitoisesti, ostitpa palvelun sitten Suomesta, Belgiasta tai Brasiliasta.

Ota yhteys – välitämme viestisi henkilökohtaisesti IRC-partnereillemme vuosikokouksessamme Shanghaissa lokakuussa:
– Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864
– Jan Holmström, puh. 0500 625 543